Babáknak orrspray

Csecsemő orrdugulása

Leginkább a szoptatott babáknál okozhat problémát az orrdugulás, ugyanis ilyenkor nem tudnak rendesen szopni, ugyanakkor a nem szoptatott babáknál is okozhat nyűgös, ingerült hangulatot ez az állapot, akár már újszülöttek esetében.

babáknak orrspray van-e dohányzó spray

A világra jövetelt követő napokban — főleg a fűtési szezonban — az újszülött orrnyálkahártyája kiszáradhat, ennek következtében nehezebben kap levegőt, ezt a lakásban történő párologtatással babáknak orrspray ki.

Ahogy cseperedik a kicsi, orrdugulás során gondoljunk a lakókörnyezetünk megfelelő párásítására akár úgy, hogy egy vízzel telt edényt helyezünk a fűtőtestre.

babáknak orrspray dohányzó gyógyszer, amely jobb

A túlzásba vitt párologtatás kedvezőtlen folyamatokat indíthat el a lakásban pl. Segítség a patikából Arra az esetre, ha az éjszaka folyamán bedugul a kicsi orra és emiatt nehezen veszi a levegőt, a gyógyszertárakban kapható, erre a célra kifejlesztett balzsammal be kell kenni a kicsi hátát, ez segít a légutak tisztán babáknak orrspray.

dohányzási gyógyszer kínából

Csecsemőknél, illetve kisgyermekeknél nem javasolt orrcseppek használata, ugyanis a nem korszerű és a nem kifejezetten kisgyermekeknek kifejlesztett készítményekhez hozzászokhat a kicsik szervezete. Kiváló megoldás azonban a tengervízből készült orrspray-k alkalmazása, ezekkel nagyon gyorsan és hatékonyan elősegíthetjük az orr tisztulását.

Így itasd pohárból az újszülöttet - Babadoktor

Olvassa el is