Coldastop orrcsepp

coldastop orrcsepp

A hegek típusai és kezelési lehetőségeik 3.

coldastop orrcsepp a dohányzásról való leszokás előnyeiről

A Coldastop oldatos orrcseppet mindig az orvos által elmondottaknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét.

A Coldastop orrcsepp természetes összetevőinek köszönhetően gyógyító és regeneráló hatással van az irritált, akutan vagy coldastop orrcsepp károsodott orrnyálkahártyára. Kimutatható a hegesedés és varképződés csökkentése, a természetes váladékfilm megjelenése az orrnyálkahártyán, és a szekretoros transzportfolyamatok visszatérte. Ezek a folyamatok jelzik az orrnyálkahártya regenerációját és a ciliaris epithelium működését. Mindez a Coldastop orrcseppben található A- és E-vitaminnak köszönhető. Az A-vitamin elengedhetetlen a nyálkahártya fiziológiás szerkezetéhez.

A készítmény szokásos adagja: Felnőtteknek és 3 éves kor feletti gyermekeknek: naponta 3 × csepp mindkét orrjáratba.

Várandós nők vagy hatékony fogamzásgátlásban nem részesülő termékeny korú nők számára a maximális egyszeri adag 2 csepp Coldastop oldatos orrcsepp mindkét orrjáratba, a napi adag legfeljebb naponta 2 × 2 csepp mindkét orrjáratba.

COLDASTOP 15000 NE/ml + 20 mg/ml oldatos orrcsepp

Hajtsa hátra a fejét, és a mellékelt cseppentővel a Coldastop oldatos orrcseppet cseppentse be mindkét orrjáratba! A készítmény szennyeződésének elkerülése érdekében a cseppentés után a pipettát összenyomva tartva, húzza ki az orrjáratából.

lehet e önmagában is leszokni a dohányzásról? Azonnal vagy fokozatosan leszokom a dohányzást

Enyhén nyomja meg az orrcimpákat, hogy az orrcseppet eloszlassa az orrban! Ha az olaj lejut a garatba, az is a kezelés részének tekinthető, és elősegíti a gyógyulást.

Coldastop 15000mg/ml+20mg/ml oldatos orrcsepp 20ml

Egy üveg Coldastop oldatos orrcsepp tartalma általában hetes kezelésre elegendő. A Coldastop oldatos orrcsepp korlátozás nélkül használható hosszú ideig is, vagy intermittáló kezelésként is.

coldastop orrcsepp

Ha a készítmény hatását túl erősnek vagy túl gyengének érzi, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez! Ha az előírtnál több Coldastop oldatos orrcseppet alkalmazott, vagy nem lokálisan az orrban alkalmazta a készítményt túladagolás, illetve véletlen lenyelés : Az orrban történő alkalmazáskor mindmáig túladagolásról nem számoltak be.

coldastop orrcsepp hogyan kell enni a mangót

Kismértékű túladagoláskor nem valószínű hipervitaminózis fellépése, mert a lokálisan csekély mértékű felszívódás miatt a szisztémás hatás elhanyagolható, teendőt nem igényel.

Túl nagy adag okozta akut mérgezés tünetei az álmosság, szédülés, hányinger, hányás, bőrpír, bőrviszketés, hámlás és coldastop orrcsepp koponyaűri nyomás lehetnek.

COLDASTOP 15000NE/ML+20MG/ML OLD.ORRCSEPP 20 ML

Értesítse erről a kezelőorvosát, aki dönt a coldastop orrcsepp teendőkről! Ha elfelejtette alkalmazni a Coldastop oldatos orrcseppet: Ne alkalmazzon kétszeres adagot a kihagyott adag pótlására.

Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. Az alábbiakban felsorolt lehetséges mellékhatások gyakoriságát az következő kategóriák szerint határozták meg: Nagyon gyakori ből több mint egy beteget érintGyakori ból beteget érintNem gyakori ből beteget coldastop orrcseppRitka 10 ből coldastop orrcsepp érintNagyon ritka 10 ből kevesebb, mint 1 beteget érintNem ismert a rendelkezésre álló adatokból nem állapítható meg.

Nem gyakran a Coldastop belégzése irritáló köhögést okozhat.

Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót! Az optimális hatás érdekében azonban elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása. Milyen típusú gyógyszer a Coldastop orrcsepp és milyen betegségek esetén alkalmazható?

Ritkán a földimogyoróolajat tartalmazó készítmények súlyos allergiás reakciókat okozhatnak. Nagyon ritka esetben túlérzékenységi reakcióról helyi bőrrekció, az orrnyálkahártya égő érzése, nátha számoltak be. Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

Coldastop 15000mg/ml+20mg/ml oldatos orrcsepp 20ml leírása, használati útmutató

Ez a gyógyszer nem coldastop orrcsepp különleges tárolást. A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó!

coldastop orrcsepp

A címkén feltüntetett lejárati idő Felh. A lejárati idő a megadott hónap utolsó napjára vonatkozik.

KÖVESS MINKET

Felbontás után 6 héten belül javasolt felhasználni. A Coldastop oldatos orrcsepp a természetes összetevők következtében enyhén opálosnak tűnhet.

Ez nem befolyásolja a Coldastop oldatos orrcsepp hatását és tolerálhatóságát. Ha az oldat a felbontást követő 6 héten belül erősen opálossá vagy kellemetlen szagúvá válik, az oldatot meg kell coldastop orrcsepp A gyógyszereket nem szabad a szennyvízzel vagy a legjobb dohányzó gyógymód az értékelésekhez háztartási hulladékkal együtt megsemmisíteni.

coldastop orrcsepp

Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy szükségtelenné vált gyógyszereit miként semmisítse meg. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét. Milyen a Coldastop oldatos orrcsepp készítmény külleme és mit tartalmaz a csomagolás A Coldastop oldatos orrcsepp halványsárga, átlátszó, narancs coldastop orrcsepp olajos oldat.

Egy üveg Coldastop oldatos orrcsepp 20 ml oldatot tartalmaz.

Olvassa el is