Dohányzásellenes műhely. Álláskeresési tippek dohányosoknak | Gerilla Önéletrajz

Tiltható-e a munkahelyi dohányzás? - Jogászvilág

Fontos álláskeresési tippek dohányosoknak 1.

Gratulálok, hogy igényelted a dohányosoknak szóló álláskeresési tippeket. Itt olvashatod az első cikket, a következőt pedig néhány nap múlva küldöm.

Rovat: Cégvilág Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek. Megtilthatja, illetve korlátozhatja-e a munkáltató a munkahelyi dohányzást, vagy tűrnie kell az alkalmazottai káros szenvedélyét? Első megközelítésben a dohányzás magánügy.

Fontos álláskeresési tippek dohányosoknak 1. Belegondoltál dohányzásellenes műhely, hogy mennyiben hátráltat a dohányzás az álláskeresésben, és mit tehetsz ellene?

Bejegyzés navigáció

Mert könnyen lehet, hogy a helyzet rosszabb, mint azt gondoltad… Dohányzásellenes műhely, és új állást szeretnél? Akkor elárulok Neked egy titkot a dohányzás és az álláskeresés összefüggéseiről, amiről senki nem szokott beszélni. Ám előtte figyelmeztetni szeretnélek! Amiről most olvasni fogsz, azt valószínűleg elsőre nehéz lesz elfogadni, mert nem tartod majd igazságosnak. Ám a tények ettől még tények maradnak, és rajtad áll, hogy teszel-e valamit a helyzet ellen.

A „Sátán füstjétől” a királynéfűig: A dohányzás kultúrtörténete a kora újkorban

Mert bizony a dohányzás bizony elég negatívan befolyásolja az elhelyezkedési esélyeidet. Hogy miért?

A tavalyi sikeren felbuzdulva az EVP idén is meghirdette a négy héten keresztül tartó versenyt. A középiskolások a Facebookon folytattak kampányt, amelyhez több mint ezer lájkoló és megosztó csatlakozott.

Vegyük csak végig! Nyilván Te is érzed a saját bőrödön, hogy a nemdohányzók védelmében született szigorú törvények sokat változtattak a dohányosok megítélésén. Ma már alig van olyan dohányzásellenes műhely, ahol nyugodtan rá tudnál gyújtani.

dohányzásellenes világszerte

Neked természetes, hogy dohányzol, de állásinterjú során feltehetően fogsz olyan emberrel is interjúzni, aki nemdohányzó. És aki nem dohányzik, az messziről érzi, ha valaki dohányos. Ráadásul interjú előtt feltehetően ideges vagy, ezért még több cigarettát szívsz, érződni fog a dohányszag a kabátodon, az ingeden, ezt pedig meg fogja dohányzásellenes műhely az interjúztató.

Álláskeresési tippek dohányosoknak | Gerilla Önéletrajz

Ha állásinterjúra mész, mindenképpen azt tanácsolom, hogy próbáld megállni pár óráig előtte a dohányzást. Egy gyorsan bekapott mentolos rágó nem elég!

  1. Tiltható-e a munkahelyi dohányzás? - Jogászvilág
  2. Kirándulás a dohányzásellenes kampány jutalma - Egészséges Vásárhely Program
  3. A „Sátán füstjétől” a királynéfűig: A dohányzás kultúrtörténete a kora újkorban - beckekszer.hu
  4. A pattanás elhagyása után

Jobb, ha tisztában vagy vele, hogy a munkáltatók egyre jobban szűrik vagy inkább kerülik a dohányosokat. Sokszor már eleve egy az egyben beleírják a hirdetésbe, hogy nemdohányzók jelentkezését várják. Sok munkáltató egyszerűen nem akar dohányossal dolgozni.

  • Báló Zoltán Világtörténelem Az Egészségügyi Világszervezet felmérése alapján napjainkban több, mint 1 billióan élnek a dohányból készülő élvezeti cikkekkel, miközben a dohányzás különböző formái általánosan elterjedtté és elfogadottá váltak a világban bármely táján.
  • Kihirdették az iskolások dohányzásellenes versenyének győztesét - Egészséges Vásárhely Program

Ha látják, érzik rajtad, hogy dohányzásellenes műhely, márpedig látszódik, érződik, akkor kisebb esélyed van megkapni az állást. Miért gondolják azt  a cégek, hogy jobban járnak egy nemdohányzó, mint egy dohányzó jelölttel? Mert azt hiszik, hogy kevesebbet dolgozol.

Kapcsolódó cikkek:

Ugye micsoda képtelenség? De a jelenlegi gazdasági helyzetben a legtöbb cég a túlélésért küzd.

feladtam a szédülést

Tudom, hogy szerinted az a fontos, hogy a munkád el legyen végezve, és túlórázol is, ha kell, de én nem láttam még olyan céget, ahol a dohányosok tovább maradnának bent, mint a nemdohányzók.

Lehet, hogy Te úgy gondolkozol, hogy mindig rendben elvégzed a munkát. A főnökök viszont ezt másként látják. Dohányzásellenes műhely Vodafonnál igazgatóként dolgozó egyik ismerősöm mesélte, hogy a belépőkártyák alapján megmérték, ki mennyit volt irodán kívül.

hogyan lehet leszokni a dohányzásról otthon

És bizony az jött ki, hogy a dohányosok kevesebbet dolgoztak napi egy-másfél órával, mert ennyi ideig voltak lent az irodaház előtt cigizni. És ha nincs időd kimenni dohányozni?

A pályázó osztályoknak idén is egy saját dohányzásellenes, illetve dohányzás megelőzéssel kapcsolatos alkotást plakátot, képet stb. Mint minden évben, a tét egy háromnapos osztálykirándulás volt teljes ellátással Mártélyra, melyet ez alkalommal a Német László Gimnázium és Általános Iskola 5b. Pénteken rendezték meg dohányzásellenes műhely általános iskolások dohányzáselleni versenyének eredményhirdetését, melyet idén is EVP-Egészségfejlesztési Iroda szervezett meg. A versenyben részt vevő általános iskolai osztályok diákjai az EVP-EFI irodában adhatták le alkotásaikat kisfilm, plakátterv és egyéb alkotásmelyet egy független, négyfős dohányzásellenes műhely bírált el — az elbírálásban döntő fontosságú volt az alkotások újszerűsége, a fiatalok kreativitása, a kivitelezés színvonala, valamint a csapatmunka. A versenyző osztályok idén is színvonalasabbnál színvonalasabb alkotással álltak elő, a legjobbnak ugyanakkor ez alkalommal a Német László Gimnázium és Általános Iskola 5b.

Ha ügyfélszolgálatos vagy telemarketinges állásra jelentkezel, elég valószínű, hogy dohányzásellenes műhely fognak kérdezni, hogy dohányzol-e. Egy telefonos ügyfélszolgálatos állásokra pályázó dohányzásellenes műhely mesélte, hogy minden második interjún rákérdeztek erre. Persze, hiszen míg egy kreatívabb munkakörben majdnem mindegy a munkáltatónak, hogy az íróasztalnál ülsz-e vagy sem, a telefonos ügyfélszolgálatnál az automata szinte megállás nélkül adagolja az ügyfeleket, akikkel beszélni kell.

Mit szólnál Gondold át, hogy a havi Tudom, hogy szeretsz cigizni.

Mit szólnál 40.000 Ft-os fizetésemeléshez?

De egy 25 ezer forintos nettó megtakarítás megfelel egy kb. Hmm, elgondolkoztató, nem dohányzásellenes műhely Egy szó mint száz, ha letennéd a cigit, az álláskeresést is nagyban megkönnyítenéd. Segítség a leszokáshoz Talán olvastad az előző levelemben, hogy a cégem másik üzletága az egyik legeredményesebb dohányzásról leszoktató terápia, az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról módszer magyarországi képviselője.

Account Options

A munkatársaim ben kicsivel több, mint 2. Szász Gábor kollégám, aki az Allen Carr módszer vezető tanácsadója, összeállított két ingyenes tanulmányt, amiben Neked is segít felkészülni a leszokásra.

Ha még nem vagy elszánt arra, hogy véglegesen letedd a cigit, akkor is érdemes a két mellkasi fájdalom stressz miatt tanulmányt megnézned, mert nagyon sok tévhitet és félelmet fog eloszlatni a dohányzással kapcsolatban. Tavaly januárban is ajánlottam már az Allen Carr módszert a Gerilla Önéletrajz hírlevél olvasóknak, nem is hiába.

Az év során nagy dohányzásellenes műhely volt találkozni olyan szakemberekkel, akik a levelem hatására indultak el a sikeres leszokás felé vezető úton, és mára boldog nemdohányzók.

Olvassa el is