Nasogutta nasivin

Nasivin Kids 0,25 mg/ml oldatos orrcsepp

nasogutta nasivin elkezdtem fulladni, amikor abbahagytam a dohányzást

A Nasivin oldatos orrcseppeket az orrba kell juttatni, kizárólag ilyen célra alkalmazható. A Nasivin oldatos orrcseppek oximetazolin hatóanyagot tartalmaznak.

mely tablettákat könnyebb kilépni

Ez a hatóanyag érszűkítő tulajdonságokkal rendelkezik és ezáltal a nyálkahártya-duzzanatának csökkenését idézi elő. A Nasivin oldatos orrcseppek a következő betegségekre alkalmazhatók: ·                nátha rinitisz nasogutta nasivin nasivin·                rohamokban fellépő szénanátha rinitisz vazomotorika·                a váladékürülés megkönnyítésére az orrmelléküreg gyulladás, ·                náthával együttjáró fülkürt és középfül-gyulladás, ·                nyálkahártya nasogutta nasivin diagnosztikus csökkentésére orvosi vizsgálatok során.

A Nasivin oldatos orrcseppek fokozott elővigyázatossággal alkalmazhatók: Ha egyidejűleg a következő állapotok bármelyike fennáll: ·                ha az Ön szemnyomása megemelkedett, ha Ön zárt zugú glaukómában zöldhályog egy vállfaja szenved, ·                ha Ön súlyos szív- és érrendszeri megbetegedésben pl.

Nasivin Kids 0,25 mg/ml oldatos orrcsepp

A nyálkahártya-duzzanatot csökkentő orrcsepp tartós alkalmazása krónikus duzzanathoz és végül az orrnyálkahártya sorvadásához vezethet.

A hosszantartó használatot és a túladagolást kerülni kell.

 1. Hogyan lehet megszakítani a dohányzás iránti vágyát
 2. Tisztíthat-e a test, ha leszokik a dohányzásról?
 3. NASIVIN KIDS 0,25 mg/ml oldatos orrcsepp - Gyógyszerkereső - Hábeckekszer.hu
 4. A nátha és az allergia egyik leggyakoribb tünete, az orrdugulás.
 5. Akiknek nehéz leszokni a dohányzásról
 6. Gyulladáscsökkentő orrspray vény nélkül

A kezelés ideje alatt alkalmazott egyéb gyógyszerek: Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is. A gyógyszerkészítmények befolyásolhatják egymás hatását.

Heveny (akut) középfülgyulladás

Az orrcsepp használata előtt kérdezze meg kezelőorvosát, ha Ön jelenleg vagy nemrégiben hangulatjavító gyógyszert triciklikus antidepresszánsok vagy MAO-gátlókvagy vérnyomásnövelő gyógyszereket szed ill.

Amennyiben Ön Nasivin oldatos orrcsepp alkalmazásával egyidőben az előbb felsorolt gyógyszerkészítmények valamelyikét is szedi - a szív- és a vérkeringési funkciókra gyakorolt hatása következtében - a vérnyomás emelkedése előfordulhat.

nasogutta nasivin

A Nasivin oldatos orrcseppek egyidejű alkalmazása bizonyos ételekkel vagy italokkal Nem várható ilyen jellegű kölcsönhatás. Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

NASIVIN 0,25 mg/ml oldatos orrcsepp (1x10 ml) adatlap

A Nasivin oldatos orrcseppek alkalmazásának biztonságosságával kapcsolatban nincsenek terhességre vonatkozó klinikai adatok. A Nasivin oldatos orrcseppek terhesség és szoptatás alatt csak gondos mérlegelést követően rendelhető. Az ajánlott adagolást nem szabad túllépni.

nasogutta nasivin fájhat a foga a dohányzás miatt

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Rendeltetésszerű használat esetén a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket várhatólag nem befolyásolja. Hosszantartó alkalmazás, vagy az előírtnál nagyobb adagok alkalmazása esetén bármilyen, a nátha kezelésére adott oximetazolin-készítmény használata során jelentkezhetnek a szív- és érrendszert is érintő mellékhatások.

Viber A csecsemőknél és a kisgyermekeknél a leggyakrabban használt patikaszerek közé tartoznak az orrcseppek és orrspray-k. Az első hónapokban nem ritka a csecsemőknél a meghűlés, emellett a szabadban nem vagy alig tartózkodó nasogutta nasivin a benti száraz levegő is okozhat orrdugulásos panaszokat. Hónapokkal később pedig a fogzás vezethet eldugult orrhoz. Minél fiatalabb egy bébi, annál kevésbé képes az orr eldugulása esetén a száján át lélegezni, emiatt akár súlyos légszomj is kialakulhat az újszülötteknél, csecsemőknél.

Ezekben az esetekben a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességek romolhatnak. Az orrcseppet mindig az előírásnak, illetve az orvos által elmondottaknak megfelelően alkalmazza. Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét.

A jelek számozása jelzi a felszívott cseppek számát.

ÉRDEKES CIKKEK

Ez biztosítja, hogy pontosan a kívánt mennyiség jusson az orrnyílásokba. A hatás beálltáig akár 20 perc is eltelhet.

 • Sterimar baby betegtájékoztató
 • Nasivin 0,25% mg/ml oldatos orrcsepp - Pingvin Patika
 • Nasivin Kids 0,25 mg/ml oldatos orrcsepp gyermekeknek – Termékismertető
 • Ingyenes hallgatás Allen Carra leszokni a dohányzásról
 • Gyógyszerinformáció - Jázmin Patika, Békés - Gyöngy Patika

A készítmény egyszeri adagját legfeljebb naponta háromszor lehet alkalmazni. Alkalmazás időtartama: Hacsak azt kezelőorvosa kifejezetten másképp nem rendeli a Nasivin oldatos orrcseppeket nasogutta nasivin tovább ne alkalmazza. A Nasivin oldatos orrcseppek alkalmazását csak több napos szünetet követően folytassa. Krónikus nátha esetén a Nasivin oldatos orrcseppeket csak orvosi felügyelet mellett alkalmazza.

Na jó, ha már mindenképpen kell valamit mondani róla: nekem kevés volt amit magától mondott a dolgokkal kapcsolatban. De minden kérdésemre válaszolt.

Tartós alkalmazás az orrnyálkahártya sorvadásához vezethet. Ha a Nasivin oldatos orrcseppek alkalmazása során hatásukat túlzottan erősnek véli, vagy a készítmények csekély hatásúnak bizonyulnak, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Nasivin Classic 0,5mg/ml oldatos orrcsepp 10ml

Ha az előírtnál több Nasivin oldatos orrcseppet alkalmazott: Azonnal forduljon orvoshoz! Mérgezés jelentős túladagolás, vagy a Nasivin oldatos orrcseppek véletlen bevétele következtében fordulhat elő.

Túladagolás elsősorban gyerekeknél fordul elő. A mérgezés tünetei nagyon különbözőek lehetnek. Szorongásérzet, izgatottság, hallucináció és görcsroham nasogutta nasivin fel.

A testhőmérséklet csökkenése, aluszékonyság, álmosság és eszméletlenség szintén lehetséges. További tünetek lehetnek még: pupillaszűkület, pupillatágulat, láz, izzadás, sápadtság, a bőr kékes elszíneződése a vér oxigéntartalmának csökkenése következtében, szívdobogás, elégtelen légcsere és a légzés leállása, émelygés, hányás, pszichés zavarok, a vérnyomás növekedése vagy csökkenése, rendszertelen szívverés, túlzottan gyors, vagy lassú szívverés.

nasogutta nasivin fájdalom a mellkasban

Mérgezés dohányzásellenes tanácsok esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, hogy az dönthessen a további teendőkről. Kórházi kezelésre és orvosi felügyeletre lehet szükség.

nasogutta nasivin mennyi súlyt szerezhet a dohányzásról való leszokás

Ha elfelejtette alkalmazni a Nasivin oldatos orrcseppet Ha elfelejtette a készítményt alkalmazni, a kezelést a következő nasogutta nasivin folytassa. Ne alkalmazzon kétszeres adagot a kihagyott adag pótlására, mert ezzel már nem pótolja a kiesett mennyiséget, viszont a túladagolás veszélyének tenné ki magát.

A mellékhatások felsorolása az alábbi gyakorisági beosztást követi: Nagyon gyakori:                                   kezelt betegből legalább nél előfordul.

Olvassa el is