Orrspray nasopax, Nasopax — Meditop

Nasopax orrspray gyermekeknek - Gyógyszerfutár

orrspray nasopax leszokni a dohányzásról és nem alszik

A Nasopax fokozott elővigyázatossággal alkalmazható - zöldhályogban glaukóma szenvedő betegek esetén. A kezelés ideje alatt alkalmazott egyéb gyógyszerek Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.

Nem csak a nasopax. Szombat dél után pedíg erősen szenvedek, haza kell jönnöm a pecából, mert lötyög ugyan, de nem jön ki! Fontos egy ilyen bejegyzés! Kiírja magából az ember…. February

Depresszió kezelésére szolgáló gyógyszerrel egyidejűleg vagy annak használata után közvetlenül történő alkalmazása vérnyomás emelkedést idézhet elő. Terhesség és szoptatás ideje alatt nem alkalmazható.

orrspray nasopax

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Terápiás adagokban történő alkalmazása nem valószínű, hogy befolyásolja a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességeket.

Szokásos adagja: felnőtteknek naponta háromszor, adagot permetet kell juttatni egy-egy orrnyílásba.

Nasopax orrspray felnõtteknek 10ml

Az orrspray használata: az adagolópumpát az orrnyílásba kell illeszteni, és az adagoló­pum­pa orrspray nasopax, erőteljes lenyomásával az első adagot orrspray nasopax orrnyílásba juttatni. Ez megismételendő a másik orrnyílás esetén is.

leszokás ösztönző

A két adag befúvása között másodperc szünetet kell tartani. Mennyi ideig alkalmazható a Nasopax A készítményt a tünetek fennállásának ideje alatt, megszakítás nélkül, folyamatosan kell al­kal­mazni. A kezelés időtartama legfeljebb 4 hét lehet.

orrspray nasopax akik abbahagyták a dohányzást és lefogytak

Ha az előírtnál több Nasopaxot alkalmazott Azonnal értesíteni kell a kezelőorvost! Ha elfelejtette alkalmazni az Nasopaxot Amint észrevette, hogy elfelejtett befújni egy adagot, pótolja azt minél előbb.

Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét.

Olvassa el is