Orrspray baby, Stérimar Baby orrspray 50ml

Aqua Maris® Baby orrspray

orrspray baby

Leírás Jutavit izotóniás tengervizes orrspray baby 50ml tájékoztatója Izotóniás tengervizes készítmény a mindennapos higiénia és orrápolás érdekében csecsemőknek 1 hónapos kortól, gyermekeknek és felnőtteknek. A JutaVit izotóniás tengervíz készítményt az orr napi higiéniájának megőrzésére és normális működésének fenntartására orrspray baby.

Természetes tengervíz tartalma hozzájárul az orr sűrű váladékának elvékonyításához, mely enyhülést hoz az orrnyálkahártyára, hideg időjárás és allergiás időszakok idején.

orrspray baby

Kiöblíti orrspray baby allergén és egyéb porokat, valamint megkönnyíti a légzést. Rendszeres használata javítja az orrnyálkahártya hidratáltságát, így hatékonyan megakadályozza a bakteriális, vírusos fertőzések és allergiák kialakulását terjedését.

Jutavit izotóniás tengervizes baby orrspray – 50ml

Felhasználási javaslat: az orr mindennapos higiéniájának fenntartásához száraz orrnyálkahártya esetén nátha, arcüreggyulladás és szénanátha esetén fertőzések és allergia során kialakult orrnyálkahártya és bőrirritáció megnyugtatására kérjük, használat előtt olvassa el a csatolt használati útmutatót tárolja szobahőmérsékleten Csecsemőknek 1 hónapos kortól és gyermekeknek naponta két-három alkalommal befújás mindkét orrlyukba. Felnőtteknek naponta két-három alkalommal befújás mindkét orrlyukba.

miért úgy döntöttem, hogy leszokom a dohányzást leszokni a dohányzást fogyni fog?

A JutaVit izotóniás tengervíz tartalmú oldat biztonságos használatot nyújt felnőttek és gyermekek számára. Atlanti óceánból származó természetes tengervizet és értékes ásványi anyagokat tartalmaz.

Kategória hasonló termékei Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

mennyi súlyt nyer, amikor abbahagyja a dohányzást mik a dohányzásellenes intézkedések?

Írja meg véleményét!

Olvassa el is