Quitters vélemények, Trust GXT 430 Ironn

quitters vélemények

Lefordítod a leírást magyar Magyarország quitters vélemények a Google Fordító segítségével? Leírás visszafordítása angol Egyesült Államok nyelvre Fordítás Do you smoke? Why do you spend so much money on damaging your health? Why don't you spend this money more reasonably?

hogyan lehet leszokni a dohányzásról a börtönben nem tudok leszokni a dohányzásról

This app helps you to stop smoking by showing what you can now afford with the money saved. Features: - Configuration of smoking habits, quit time, etc. This is a well-known Android problem.

quitters vélemények dohányzó tabletták vásárolni spb

Please rate the App if you like it! Miért költenek annyi pénzt káros az egészségre?

hogyan lehet leszokni a vitaminok dohányzásáról

Miért nem költeni ezt a pénzt ésszerűbben? Ez az alkalmazás segít abban, hogy hagyja abba a dohányzást azáltal, hogy megmutatják, hogy mit lehet most már megengedheti magának, a megtakarított pénzt. Jellemzők: - Konfigurálása dohányzás, kilép idő, stb - Közösségi beszélgetni más quitters - 2 widgetek megjelenítésére a fejlődést - Támogatás több pénznemben - Termék kép automatikusan betöltődik Internet keresztül Kamera vagy betöltött galéria - Részletes statisztika - Lehetővé teszi a trófeák idő, pénz, cigaretta, termék - Quitters vélemények pálya az pozitív hatással van az egészségre - Megosztás eredmények: Ossza meg elért SMS-ben, e-mailben, a Facebook vagy a számos más alkalmazás.

milyen betegségek merülnek fel a dohányzásból

Ez egy jól ismert quitters vélemények az Android. Kérjük, értékelje az app, ha tetszik! A dohányzásról való leszokásban leszokni a dohányzásról egészségügyi Továbbiak.

What’s Your Why? Quitters Share Their Stories of Why They Quit Smoking

Olvassa el is